Anläggningsdykare

Behöver ni hjälp med någon typ av undervattensarbete? Hos Lassen Construction arbetar åtta certifierade dykare med kompetens inom bygg- och anläggningsarbeten under vattenytan. Välkomna med er förfrågan!
Kontakta oss

Vi anlitas regelbundet för olika sorters dykuppdrag. Tack vare vår bredd har vi möjlighet att ta oss an de allra flesta projekt inom sjöentreprenad. Vi är bland annat specialiserade inom miljömuddring, en tjänst som innebär att vi avlägsnar sediment från sjö, hav och dammar.

Gedigen erfarenhet

Lassen Construction har lång erfarenhet och har anlitats för dykuppdrag sedan 2003, då verksamheten grundades. Tack vare vår bredd har vi möjlighet att ta oss an de allra flesta projekt inom sjöentreprenad. Vi anlitas regelbundet för olika sorters dykuppdrag, såsom exempelvis när bryggor ska anläggas eller när gjutningsarbeten ska göras under vattenytan. Vi är bland annat specialiserade inom miljömuddring, en tjänst som innebär att vi avlägsnar sediment från sjö, hav och dammar. Nedan har vi sammanställt information om några av våra vanligaste tjänster inom fältet. Hittar ni inte vad ni söker, så är ni välkomna att kontakta oss.

Våra dyktjänster

Vi har anlitats för dykuppdrag sedan 2003, då verksamheten grundades. Nedan har vi sammanställt information om några av våra vanligaste tjänster inom fältet. Hittar ni inte vad ni söker, kontakta oss.

Byggnation av bryggor

Dags att anlägga en brygga? Bryggor utsätts för stora påfrestningar, såsom exempelvis is i kombination med hög- och lågvatten; då är det viktigt att de konstrueras på ett korrekt och professionellt sätt och att man har rätt typ av material. Våra erfarna dykare ser till att leverera just detta. Det spelar ingen roll vilken typ av brygga ni vill att vi ska bygga eller till vilket ändamål; vi skräddarsyr lösningar anpassat efter önskemål och naturens förutsättningar. Byggprocessen blir smidig och fritt från bekymmer. Beroende på hur bottenförhållandena ser ut så anpassas byggnationen på ett säkert och effektivt sätt. Hör gärna av er till oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att anlägga brygga.

Gjutningsarbeten

Betonggjutning ger en stabil och säker grundkonstruktion för bygget. Våra dykare har en bred kompetens och utför gjutningsarbeten i flera olika sammanhang. Vanliga uppdrag består av krönbalksgjutning i färjelägen och hamnar, men vi har även genomfört dykningar på udda platser som reningsverk. Vi hjälper dig genom hela processen, från planeringsarbetet till ett färdiggjutet objekt. Genom många års verksamhet har våra dykare byggt upp den erfarenhet som krävs för att utföra yrkesskickliga gjutningar på ett effektivt och stabilt sätt.

Miljömuddring

Vi utför årligen ett stort antal miljömuddringar. Läs gärna mer om vårt arbete inom fältet.

Falsterbobryggan före och efter – En 100 meter lång brygga. Ett uppmärksammat exempel på en av våra anlagda, som blivit mycket uppskattad.

Förebild Falsterbobryggan Förebild Falsterbobryggan
Efterbild Falsterbobryggan Efterbild Falsterbobryggan