Byggtjänster –

byggfirman i Skåne med fokus på kvalitet

Ska du bygga nytt? Anlita byggföretaget Lassen Construction i Malmö för en helhetslösning där vi agerar totalentreprenör. Vi sköter allt för en smidig och kostnadseffektiv byggprocess, där vi fokuserar på kvalitet. Oavsett om du vill ha hjälp med att bygga en brygga, genomföra en badrumsrenovering eller andra sorters byggen, så har vi stor erfarenhet och kompetens inom fältet. Självklart utför vi även renovering och tillbyggnad.

Välkomna!

Kompletta lösningar enligt dina önskemål

Vi är byggföretaget i Malmö som utför kvalitativa byggarbeten helt enligt dina önskemål. Vårt professionella arbetslag har de rätta kunskaperna inom material och byggnation. Vi lämnar ingen kund missbelåten och vi älskar att bygga, vilket även höjer kvaliteten på utfört uppdrag från oss på Lassen Construction.

Vi bygger stort som smått

Står du i skedet av att förverkliga din dröm om ett nytt hus eller önskar en brygga där du om sommarmorgnarna kan ta dig ett morgondopp? I sådana fall är vi redo att hjälpa dig att förverkliga dina idéer och önskemål.

Generellt tillhandahåller du ritningar skapade av en arkitekt. Saknas sådant underlag kan vi koppla samman dig med någon av de arkitektbyråer vi tidigare samarbetat med. Oavsett omfattning på stundande byggprojekt kan du vända dig till oss.

Våra byggtjänster

Här nedan kan du ta del av information om några av våra vanligaste tjänster inom fältet. Har du frågor, så är du välkomna att kontakta oss .

  • Nybyggnation

    Vid nybyggnation kan vi agera totalentreprenör. Vi har en egen marksektion som sköter hela schaktnings- och anläggningsarbetet. Vi bygger alltifrån helt nya hus, eller andra fastigheter, bryggor och hamnanläggningar.

  • Renovering

    På Lassen Construction utför vi renovering av husets alla rum. Vi är våtrumscertifierade och genomför därmed olika typer av badrumsrenoveringar (kakling, golvläggning av klinkers) samt köksrenoveringar.

  • Tillbyggnad

    Ska du bygga ut? Vi hjälper dig med all typ av tillbyggnad. Anlita oss om du exempelvis vill ha denna tjänst på exempelvis ett uterum, veranda, garage och badrum et cetera. Vi utför helt enkelt det mesta och erbjuder en komplett lösning, fritt från bekymmer.

 

Referenser på utförda uppdrag

Vi dokumenterar majoriteten av de arbeten vi utför. Kontakta oss för referenser inom bygg och renovering.