Markanläggning –

i utför markarbeten i Malmö

Lassen Construction är verksamma i Skåne och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom markanläggning. Vi har en väl tilltagen maskinpark och anlitas för uppdrag av såväl större som mindre omfattning. Det kan innefatta snöröjning, dränering, grävning av pool, schaktning och mycket mer.

Kontakta oss för att begära en förutsättningslös offert.

Markentreprenad i Malmö med helhetslösningar

Gör det enkelt för dig; Lassen Construction är den enda kontakt du behöver för att lösa alla dina behov av markentreprenad. Vi ser alltid till att ta hand om alla delar av markarbetet. Du slipper bekymmer och kan lita på att arbetet blir väl genomfört. Vår erfarna och kompetenta personal erbjuder alltid den bästa servicen och kvaliteten; allt för att du alltid ska bli nöjd.

Våra olika tjänster

Från snöskottning till schaktning – Lassen Construction utgår från dina behov samt utformar en helhetslösning som passar dig. Nedan har vi sammanställt information kring våra markarbetstjänster. Hittar du inte vad du söker går det utmärkt att kontakta oss via telefon eller e-post.

 • Schaktning & anläggning

  Inför husbygge eller annan typ av byggnation krävs i regel omfattande schaktning av aktuell tomt. Anlita Lassen Construction för kompletta anläggningsarbeten. Vi erbjuder totalentreprenad vid behov.

 • Dränering

  Var proaktiv och undvik kostsamma fuktskador på fastigheten. Vi utför dränering runt hus och på tomtmark där vattennivån står för högt. Dränering utförs genom att man gräver ner dräneringsrör för att skapa möjlighet till effektiv avrinning.

 • Pooler

  Är det dags att förverkliga drömmen om en pooI? Vi samarbetar med Poolkungen och säljer, fraktar, gräver och installerar pooler.
  Anlita oss för ditt poolbygge för att garantera att arbetet blir utfört på ett korrekt och professionellt sätt.

 • Snöröjning

  Under vinterhalvåret hjälper vi många fastighetsägare i Malmö med snöröjning – däribland MKB. Vi röjer snö för att öka framkomligheten på gator och utanför entréer samt avlägsnar istappar på tak.